kul och kostnadeffektivt

Det kan var både kul och kostnadseffektivt att transportera sig miljövänligt.

Vi tror inte att eldrivna två eller tre hjulinga fordon kan substituera en bil, däremot så kan de ersätta stor del av de korta transporter som sker i våra storstäder. Vi tror att framtidens persontransporter kommer att bestå av en kombination av olika fordon, som integreras med varandra. Detta håller i praktiken redan på att ske om än  i mycket  liten skala.
Man tar familjebilen till  pendeltågsstationen och parkerar där, och den fällbara tvåhjulingen från tåget till arbetsplatsen. Vi hoppas att en hopfällbar tvåhjuling kan vara ett första bidrag i en övergången till en mer behovsanpassad fordonsanvändning.
 

Onebot T8
Onebot T8

Affär?

51% av alla bilresor i Sverige är kortare än 7,5km. Någonstans mellan bilen och kommunaltrafiken finns det behov för ett fordon som kan kombinera bilresor och kommunaltrafik, det är vår affär.

framtid?

Vi heter Zerobikes för att våra scootrar har 0 utsläpp. Ingeting är dock"0" i dessa samanhang, elen måste fortfarande produceras någonstans. 
Vi jobbar därför på att  scootern skall kunna producera sin egen el .

Paradigmskifte?

Vi tror att ett paradigmskifte är på gång. Elbilar har redan sin givna plats och nu fortsätter utvecklingen mot  nya fordon, Vi tror att det kommer säljas fordon som inte existerar i dag, inom några år.

Bli återförsäljare?

Just nu söker vi inte återförsäljare.
Men vi är alltid öppna för  kreativa idér och förslag , så hör gärna av er.